En ook in 2023 gaat we door. Happy Bodies Veenendaal lid geworden van de Veensche Businessclub!

2023 is nog maar net begonnen en we mogen alweer een nieuw lid bij Onze mooie Veensche Businessclub verwelkomen. Ook Happy Bodies Veenendaal heeft zich aangesloten bij de Veensche Businessclub.

Happy Bodies is gevestigd in Veenendaal en wel op de Kerkewijk 72 A. Jorik van de Bilt van Happy Bodies was uitgenodigd en aanwezig op ons speeddate event eind november 2022. Tijdens deze speeddate heeft Jorik zo veel interessante leden gesproken en ontmoet, dat Jorik er geen moment aan getwijfeld heeft om lid te worden. Ook de laagdrempeligheid en de gezelligheid waren redenen om aan te sluiten bij De Veensche Businessclub.

De overeenkomst is getekend en zoals gebruikelijk ontving Jorik van de Bilt een mooi bosje bloemen uit handen van Robert de Bruijn.

Happy Bodies: de fitnessrevolutie & alternatief voor de sportschool

Fitness in slechts 35 minuten bij Happy Bodies Veenendaal, hét alternatief voor de normale sportschool! Met deze nieuwe manier van fitness op de Milon Cirkel word je in slechts 2 keer 35 minuten per 10 dagen (weer) fit & slank.  Altijd onder begeleiding van jouw eigen personal coach. Wil jij starten met sporten, afvallen of fitter worden in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Maak kennis met Happy Bodies!

Happy Bodies Veenendaal is hét alternatief voor de normale sportschool voor iedereen die wel fit wil worden, maar geen tijd heeft of zin heeft in een krachthonk te moeten sporten.

Waarom Happy Bodies? Bij Happy Bodies behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Happy Bodies onderscheidt zich van andere sportscholen:

  • Hét alternatief voor de normale sportschool
  • Voorkom/verhelp klachten aan rug, nek, schouders en heupen
  • Persoonlijke chipkaart; toestelinstellingen automatisch geladen 
  • Veiligste manier van sporten; je kunt geen oefening fout doen
  • Slechts 2x per 10 dagen 35 min. trainen
  • Altijd persoonlijke coaching

Neem alvast een kijkje op de website van Happy Bodies: https://www.happybodies.nl/locaties/veenendaal/

Happy Bodies… Welkom bij de Veensche Businessclub!!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!