Diepeveen Houtbouw en Tuinen sluit zich aan bij de Veensche Businessclub

En weer mogen wij een nieuw lid van onze Veensche Businessclub bekend maken. Diepeveen Houtbouw en Tuinenis lid geworden van De Veensche Businessclub. Dennis Diepeveen, eigenaar van Diepeveen Houtbouw en Tuinen, was al aanwezig op ons laatste, zeer succesvolle Summerbreak event seizoen 2022/ 2023. Deze en eerdere ervaringen met onze Businessclub, in combinatie met zijn link met voetbalvereniging VRC, waren de redenen om lid te worden van De Veensche Businessclub. Maar wie kent Dennis Diepeveen in Veenendaal en omstreken nu niet. Natuurlijk vanuit zijn voetbalverleden is Dennis een bekende op de Veenendaalse – en regionale voetbalvelden maar zeker ook door zijn mooie bedrijf Diepeveen Houtbouw en Tuinen. Je hoeft maar door het nieuwe Veenendaal Oost te lopen en je kunt diverse prachtige tuinen bewonderen die door Diepeveen Houtbouw en Tuinen zijn aangelegd. En natuurlijk heeft Dennis al heel veel prachtige veranda’s gebouwd in bestaande tuinen. Afgelopen week werd de overeenkomst officieel getekend en ontvingen Dennis en Eline Diepeveen een prachtige bos bloemen uit handen van Robert de Bruijn.

Diepeveen Houtbouw en Tuinen – Voor een levende en sprekende tuin!

Gedreven door u en gedreven door groen en hout! Dennis Diepeveen geeft vorm aan al uw tuinwensen. Of het nu gaat om een enkele snoeibeurt, de bouw van een luxe en robuuste veranda of een complete tuinmetamorfose. Bij Diepeveen Houtbouw en Tuinen vindt u alles onder één dak, wat wel zo efficiënt, vlot en voordelig is. Werk uitbesteden hoeft niet. De planning is strak, de levering van materialen en de werkzaamheden worden perfect op elkaar afgestemd en de factuur valt altijd scherp uit. Met een vakbekwaam en slagvaardig team van drie man is Dennis u graag van dienst. Hijzelf blijft altijd het aanspreekpunt voor de klant. Door open, vlot en eerlijk te communiceren worden misverstanden en onduidelijkheden voorkomen.

Neem alvast eens een kijkje op de website : https://www.diepeveen-houtbouwentuinen.nl/

Dennis… Welkom bij de Veensche Businessclub! Door jullie lidmaatschap weten wij zeker dat nog meer leden van zowel de Veensche Businessclub als voetbalvereniging VRC, Diepeveen Houtbouw en Tuinen weten te vinden.

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!