Derby v.v. VRC – De Merino’s

Op zaterdag 25 mei a.s. staat de derby VRC – de Merino’s op het programma. Met nog slechts 4 wedstrijden te gaan, kan deze derby wel eens allesbepalend zijn voor het kampioenschap.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden en biedt jou de perfecte gelegenheid om de ondernemende sfeer bij ons ambitieuze VRC te proeven. Tijdens en na de wedstrijd nodigen we je uit voor een aangeklede borrel, waarbij je de kans krijgt om elkaar beter te leren kennen. Tevens zal er een afvaardiging van de vereniging aanwezig zijn.

Na de wedstrijd, hopelijk met een overwinning voor onze club, start direct het dinerbuffet in onze sfeervolle partytent. Om 18.00u verplaatsen we ons naar de VRC kantine.

Daar staat voor ons op het programma een spetterende optredens van niemand minder dan Alex en Cooldown Café, wat het evenement op een feestelijke manier zal afsluiten.

Datum: 25 mei 2024
Tijd: 13:30 – 21:00 uur
Locatie: Sportpark Spitsbergen v.v. VRC
Agenda

13.30u – Ontvangst
14.00u – Opening door de voorzitter
14.25u – Verplaatsing naar de tribune
14.30u – Start van de wedstrijd (1e helft)
15.15u – Pauze
15.30u – Start van de wedstrijd (2e helft)
16.15u – Einde van de wedstrijd
16.30u – Opening buffet
18.00u – Verplaatsing naar de VRC kantine
18.30u – Optreden van Alex en Cooldown Café
21.00u – Einde van het event

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!