De Veensche Businessclub verwelkomt White Web Innovations als nieuw lid

Nadat Peter de Witte, Eigenaar en directeur van White Web Innovations, al een keer als introducee bij een event van de Veensche Businessclub aanwezig was, zijn we ontzettend blij dat Peter zich heeft aangesloten bij de Veensche Businessclub. O.a. Laagdrempeligheid, gezelligheid maar ook de verbinding tussen en met leden is voor White Web Innovations voornaamste reden geweest om lid te worden. Vandaag werd de overeenkomst officieel getekend en overhandigde Robert de Bruijn, bestuurslid van de Veensche Businessclub, een mooi bosje bloemen aan Peter.

White Web Innovations – Hacker en Developer

Als zelfstandig professional houdt Peter de Witte zich bezig met de beveiliging van het web d.m.v. ethisch hacken. Ook is White Web Innovations inzetbaar voor de bouw en het onderhoud van software-oplossingen (c#)

Door de lange ervaring als developer te combineren met zijn kennis van information security en hacking-skills, kan White Web Innovations software ontwikkelteams op unieke manier helpen inzicht te krijgen in de kwetsbaarheden van hun producten.

De werkwijze bij het speuren naar kwetsbaarheden is heel intuïtief en creatief. Daarnaast werkt Peter heel gedisciplineerd met de uitgebreide ‘OWASP Web Application Penetration Checklist‘ en goede tooling om zo compleet mogelijk te zijn. De grote passie van White Web Innovations is de beveiliging van het web.

White Web Innovations is ook zeer ervaren met de bouw van complete software-oplossingen, waarbij (agile) projectmanagement, database, backend en front-end inbegrepen zijn.

Door een professionele, maar ook heel toegankelijke en vriendelijke communicatiestijl vindt White Web Innovations altijd aansluiting bij uw medewerkers.

Kijk voor meer informatie ook eens op de web site : https://www.whitewebinnovations.com/

Voel je welkom bij De Veensche!

Veensch en zakelijk speeddaten: elkaar écht beter leren kennen

Donderdagochtend 24 november j.l. waren de leden van de Veensche Businessclub al vroeg uit de veren voor de jaarlijkse zakelijke speeddate sessie. Ditmaal waren de leden uitgenodigd bij het lid ‘Masero privacy & security’.
Zij zijn gevestigd op de Fokkerstraat 31 in het pand van TreeICT de overkoepelende club waarvan Masero een van de vijf labels is. De enthousiaste directeur Robbert Ausems heette alle leden hartelijk welkom op zijn mooie locatie. Eigenaar Wolter Buijs van Masero vertelde ons kort over het bedrijf en gaf aan elkaar graag te treffen op het bedrijfsbezoek in Januari waar Masero een van de gastheren gaat zijn.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!