De Veensche Businessclub verwelkomt weer een nieuw lid … K. de Vos Transport!

Trots zijn we om te melden dat ook K. de Vos Transport lid is geworden van de Veensche Businessclub. Kevin de Vos (directeur/ eigenaar) was door Gert-Jan Schoot van Puur Blauw als introducee uitgenodigd voor het Summer break event (gehouden bij Mango’s) van de Veensche Businessclub. Kevin was al een tijdje op zoek om te kijken of – en waar K. de Vos Transport eventueel zou kunnen aansluiten. “Wat mij aansprak tijdens het event van de Veensche Businessclub, was o.a. de gemoedelijkheid, de openheid van de leden en de sfeer van doe maar normaal”, vertelde Kevin tijdens het officiële tekenmoment en het overhandigen van het welbekende bloemetje.

K. de Vos Transport is een jong dynamisch transportbedrijf in pakketbezorging en koeriersdiensten. K. de Vos Transport bestaat in november 2022 inmiddels 3 jaar en telt op dit moment 16 chauffeurs. Het team bestaat stuk voor stuk uit goed opgeleide chauffeurs die hun werk met passie uitvoeren. K. de Vos Transport zorgt altijd dat uw, al dan niet kostbare, bezit op tijd en op de juiste wijze wordt afgeleverd. Opdrachtgevers zijn de grote logistieke partijen, maar bestaan ook uit kleinere ondernemingen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Of het nu een belangrijk document is of een pallet met goederen, K. de Vos transport is u graag van dienst.

Logo K de vos Transport

Dat Kevin en zijn partner het ondernemen in het bloed zit, blijkt wel uit het feit dat ze ook eigenaar zijn van het bedrijf Bamboo Vibes (www.bamboovibes.nl) en een eigen coaching bureau hebben.

Voor meer informatie en de vele mogelijkheden voor uw organisatie…. neem contact op met Kevin de Vos! We wensen Kevin en K. de Vos Transport heel veel plezier toe bij de Veensche Businessclub

Voel je welkom bij De Veensche!

Start Event Veensche Businessclub ‘Present Your Team in theater De Lampegiet was een groot succes

Donderdag 8 september 2022 waren de leden van ‘De Veensche’ traditiegetrouw bijeen in Theater Lampegiet. Tijdens deze bijeenkomst trapte de businessclub gezamenlijk af met ‘grote broer’ voetbalvereniging VRC, het nieuwe businessseizoen af. Het startevent ‘Present Your Team’ is deels bedoeld om  het 1e selectieteam van VRC, inclusief de staf en trainers, voor te stellen aan de leden van de Veensche Businessclub.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!