De Veensche Businessclub verwelkomt weer een nieuw Business lid : Van IJzendoorn Marketing Advies !!

En weer een mooie aanvulling voor onze Veensche Businessclub. Van IJzendoorn Marketing Advies is officieel lid geworden van de Veensche Businessclub. René van IJzendoorn, oprichter van Van IJzendoorn Marketing Advies, is geboren als zoon van een ondernemer. Marketing is hem met de paplepel ingegoten. Inmiddels heeft hij ruim 20 jaar ervaring op gebied van marketing & communicatie. Zowel in de business-to-consumer als business-to-business. Dat René veel ervaring en kennis heeft, moge duidelijk zijn. En… Wat mooi dat onze leden van de Veensche Businessclub hier gebruik van kunnen en mogen maken.

Na het tekenen van de overeenkomst ontving René, uit handen van Voorzitter René Pfeiffer van de Veensche Businessclub, het welbekende bosje bloemen. EN…zoals u op de foto’s kunt zien, heeft de Veensche Businessclub gelijk van de mooie samenwerking gebruik gemaakt en is De Veensche Businessclub vanaf heden prominent aanwezig in het centrum van Veenendaal. Veelvuldig op een dag verschijnt de advertentie van De Veensche Businessclub op de Marketingzuil in het Centrum van Veenendaal. Deze samenwerking zien we dan ook als een echte WIN-WIN situatie, tussen Van IJzendoorn Marketing Advies, de Veensche Businessclub en al haar leden!

Van IJzendoorn Marketing Advies is een internetmarketingbureau uit Tiel die zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van websites, webshops, e-mailings en mobiele applicaties. Ze werken met diverse internetplatforms en werken vanuit een praktische visie. Met een team van ervaren specialisten realiseren zij werkbare online oplossingen. De specialisten van Van IJzendoorn Marketing Advies helpen u graag met het analyseren van uw specifieke situatie en het formuleren van gewenste marketingdoelen. Hierbij houden zij oog voor de technische, organisatorische en financiële consequenties. De toegevoegde waarde van Van IJzendoorn Marketing Advies zit in de combinatie van internetmarketing knowhow, werkmethode en praktijkervaring, welke zijn opgedaan over een periode van méér dan 10 jaar.

Doel van de marketingadvisering is om te komen tot een effectieve online marktbewerking. Met andere woorden: u wenst méér resultaat te halen uit uw huidige marketing- en reclame-inspanningen. Zij brengen u in direct contact met uw klanten en prospects. Met de ‘directe’ aanpak en bijbehorend actieplan kan dit gerealiseerd worden. Uit ervaring weten wij dat deze aanpak leidt tot direct resultaat. Ondernemers wensen niet allemaal dezelfde marketingondersteuning. Daarom hanteert Van IJzendoorn Marketing Advies een aantal ‘service-niveau’s ‘ waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u de voorkeur er aan geven om het gehele project (bijvoorbeeld de bouw van een website) geheel uit te besteden aan Van IJzendoorn Marketing Advies, dan wel gedeeltelijk zelf uit te voeren (bijvoorbeeld het plaatsen van ‘content’). Ook kunt u kiezen voor een combinatie.

Marketing Services. Aan u de keuze.

Voor meer informatie kijk eens op de website van van IJzendoorn Marketing Advies : www.vanijzendoorn.nl

We wensen René van IJzendoorn heel veel plezier en natuurlijk mooie zaken toe bij de Veensche Businessclub.

Voel je welkom bij De Veensche!

Veensch en zakelijk speeddaten: elkaar écht beter leren kennen

Donderdagochtend 24 november j.l. waren de leden van de Veensche Businessclub al vroeg uit de veren voor de jaarlijkse zakelijke speeddate sessie. Ditmaal waren de leden uitgenodigd bij het lid ‘Masero privacy & security’.
Zij zijn gevestigd op de Fokkerstraat 31 in het pand van TreeICT de overkoepelende club waarvan Masero een van de vijf labels is. De enthousiaste directeur Robbert Ausems heette alle leden hartelijk welkom op zijn mooie locatie. Eigenaar Wolter Buijs van Masero vertelde ons kort over het bedrijf en gaf aan elkaar graag te treffen op het bedrijfsbezoek in Januari waar Masero een van de gastheren gaat zijn.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!