De Veensche Businessclub verrast leden met persoonlijk brengen Paaspakket

De Veensche Businessclub heeft bij al zijn leden een paaspakket bezorgd. De bestuursleden van de aan voetbalclub VRC gelieerde businessclub gingen daarvoor de afgelopen dagen persoonlijk bij de leden langs. ,,Dat we het persoonlijk kwamen brengen werd erg gewaardeerd, dat vonden ze bijzonder leuk.”

De pakketten gelden als steuntje in de rug van de leden van De Veensche Businessclub. Want vrijwel zonder uitzondering maken ze allemaal moeilijke tijden mee. ,,We kunnen natuurlijk al heel lang geen fysieke bijeenkomsten organiseren door de corona-maatregelen. En we hebben bewust gekozen om geen online activiteiten te houden. Dat staat te ver bij ons af, te ver ook bij onze leden vandaan. Wij staan voor persoonlijk ‘face to face’ contact en daarom is het ook zo fijn dat we nu persoonlijk de paaspakketten konden uitdelen”, zegt René Pfeiffer, voorzitter van De Veensche Businessclub.

Het paaspakket bestond naast wat ‘eetbare zaken’ ook uit een boekje van de bekende management spreker Jos Burgers. ,,Hij heeft een managementboek geschreven waarin hij ondernemers handvatten geeft voor het omgaan met een crisis, super actueel en wij denken ook erg leerzaam. Daarnaast kreeg elk lid een persoonlijke brief van ons, omdat we meeleven met hen in deze moeilijke situatie. En dat we aan hen blijven denken en hen steunen.”

Die steun bestaat naast het pakketje en het persoonlijke bezoek overigens ook uit een online campagne die binnenkort te zien is op RegiosportVeenendaal.nl….

Bron: https://www.regiosportveenendaal.nl/sport/voetbal/676821/de-veensche-businessclub-geeft-leden-steuntje-in-de-rug

Voel je welkom bij De Veensche!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!