De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel!

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!

Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Hij gaf aan zeer content te zijn met zoveel zakelijke “Veensche” aanwezigen en had gemerkt dat het voor een groot aantal de eerste keer in ‘zijn Vendel’ was. Jan-Egbert vond het belangrijk om de aanwezigen duidelijk te maken dat er andere wind was gaan waaien sinds hij de scepter 8 jaar geleden overnam. Het oubollige had men achter zich gelaten, het restaurant had een fenomenale verbouwing ondergaan en het eten was qua niveau (maar zeker ook qua prijs) toegankelijker geworden.

Verder liet hij trots weten ook al jaren lang eigenaar te zijn van De Hof in Renswoude. Ook bij de Hof heeft Jan-Egbert een grootse verbouwing doorgevoerd van het restaurant en een  hypermoderne zalenaccommodatie gerealiseerd. Hij nodigde iedereen uit om ook daar eens een kijkje te nemen!

Robert de Bruijn (commercie Veensche Businessclub) nam het stokje over om afscheid te nemen van René Pfeiffer (voorzitter) en Mike Hardeman (penningmeester). Er werden mooie woorden gesproken aan het adres van René en Mike. Natuurlijk werden beiden ook bedankt voor de bewezen diensten waarop door de aanwezigen een groot applaus volgde. De opvolgers werden kort door Robert geïntroduceerd (respectievelijk Bert Valkenburg en Jan Wisselo) en allen kregen een mooie bos bloemen overhandigd.  

Ook Gerrit-Jan van de Weerthof (voorzitter v.v. VRC) nam nog even het woord en deed wat betreft René nog een ‘duit in het zakje’. Gerrit-Jan bedankte hem hartelijk namens VRC voor zijn bijdrage aan voetbalclub VRC en natuurlijk het aanzienlijke financiële bedrag van de afgelopen jaren wat VRC mocht ontvangen.

Na dit alles kon men uitgebreid het netwerk spreken, nieuwe mensen ontmoeten en bovenal genieten van de sfeer en het geweldige eten van restaurant Vendel. Het eten werd in een “Walking Dinner Summerstyle” geserveerd aan de vele gasten. Dit alles op het bijzonder sfeervolle terras en onder de bezielende leiding van Dominique Tollenaar (bedrijfsleider Vendel).

Een keertje komen kijken en zelf ervaren waarom er zo’n bijzondere en positieve ‘vibe’ is ontstaan rondom de jongsten en snelst groeiende businessclub van Veenendaal?

Je bent van harte welkom op ons eerstvolgende event!

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!