De Veensche Businessclub op bezoek bij Sanders Gifts!

Donderdag 12 oktober j.l. stond het 2e event van de Veensche Businessclub op de agenda. Het 2e event stond in het teken van een mooi bedrijfsbezoek bij één van onze leden en wel bij: Sanders Gifts. Leden van de Veensche Businessclub, introducés en andere gasten werden hartelijk ontvangen met een mooi glas bubbels. De toon voor een mooie avond was gezet.

Bert Valkenburg, voorzitter van de Veensche Businessclub opende de avond. Hij heette de ca. 70 aanwezigen van harte welkom en gaf de aanwezige introducés de mogelijkheid om zich kort te presenteren. Hier maakten Richard Schlingmann van Schlingmann Architecten en Lisette de Jong van Youngwise graag gebruik van. Mooie kennismaking tussen gasten en leden. Na de officiële opening en het bedanken van Sanders Gifts voor de gastvrijheid, werd de microfoon doorgegeven aan Arjen Sanders, eigenaar van Sanders Gifts. Ook Arjen heette alle aanwezigen welkom en was erg blij met de mooie opkomst. Arjen vertelde met passie over het ontstaan van Sanders Gifts en waar Sanders Gifts nu staat. De slogan van Sanders Gifts “Juist net dat beetje anders” werd door Arjen toegelicht en nam de aanwezigen mee in de wereld van relatiegeschenken en promotieartikelen. Tot slot nodigde Arjen Sanders iedereen uit om een kijkje te nemen in de prachtig ingerichte showroom en de uitgestalde artikelen.

Na de officiële opening was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje, de showroom van Sanders Gifts te bewonderen, te netwerken en elkaar te spreken. En niet zo maar een hapje… Sanders Gifts had Pizza on Wheels geregeld die de gasten de hele avond op overheerlijke pizzapunten trakteerde. De avond verliep in een uitstekende, gezellige en ontspannen sfeer, waarbij de zakelijke (netwerk)component zeker niet vergeten werd! De leden en de introducés van De Veensche Businessclub hebben genoten van de avond en kijken terug op een geweldige avond in de sfeervolle showroom van Sanders Gifts!

Het volgende event staat alweer gepland en wel op donderdagavond 23 november 2023. Houd de socials in de gaten! Een keertje komen kijken bij de Veensche Businessclub en kennis maken met onze leden? Je bent van harte welkom op ons eerstvolgende event!

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!