De Veensche Businessclub op bezoek bij Sanders Gifts!

Donderdag 12 oktober j.l. stond het 2e event van de Veensche Businessclub op de agenda. Het 2e event stond in het teken van een mooi bedrijfsbezoek bij één van onze leden en wel bij: Sanders Gifts. Leden van de Veensche Businessclub, introducés en andere gasten werden hartelijk ontvangen met een mooi glas bubbels. De toon voor een mooie avond was gezet.

Bert Valkenburg, voorzitter van de Veensche Businessclub opende de avond. Hij heette de ca. 70 aanwezigen van harte welkom en gaf de aanwezige introducés de mogelijkheid om zich kort te presenteren. Hier maakten Richard Schlingmann van Schlingmann Architecten en Lisette de Jong van Youngwise graag gebruik van. Mooie kennismaking tussen gasten en leden. Na de officiële opening en het bedanken van Sanders Gifts voor de gastvrijheid, werd de microfoon doorgegeven aan Arjen Sanders, eigenaar van Sanders Gifts. Ook Arjen heette alle aanwezigen welkom en was erg blij met de mooie opkomst. Arjen vertelde met passie over het ontstaan van Sanders Gifts en waar Sanders Gifts nu staat. De slogan van Sanders Gifts “Juist net dat beetje anders” werd door Arjen toegelicht en nam de aanwezigen mee in de wereld van relatiegeschenken en promotieartikelen. Tot slot nodigde Arjen Sanders iedereen uit om een kijkje te nemen in de prachtig ingerichte showroom en de uitgestalde artikelen.

Na de officiële opening was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje, de showroom van Sanders Gifts te bewonderen, te netwerken en elkaar te spreken. En niet zo maar een hapje… Sanders Gifts had Pizza on Wheels geregeld die de gasten de hele avond op overheerlijke pizzapunten trakteerde. De avond verliep in een uitstekende, gezellige en ontspannen sfeer, waarbij de zakelijke (netwerk)component zeker niet vergeten werd! De leden en de introducés van De Veensche Businessclub hebben genoten van de avond en kijken terug op een geweldige avond in de sfeervolle showroom van Sanders Gifts!

Het volgende event staat alweer gepland en wel op donderdagavond 23 november 2023. Houd de socials in de gaten! Een keertje komen kijken bij de Veensche Businessclub en kennis maken met onze leden? Je bent van harte welkom op ons eerstvolgende event!

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!