De Veensche Businessclub op bezoek bij Parketloods!

Gelegen aan de bosrand tussen Veenendaal en Rhenen vinden we de Parketloods van Marie José en John Bosch. In de sfeervolle, tot showroom omgebouwde oude tabaksschuur werden op donderdag 23 november jl. de leden en introducés van De Veensche Businessclub gastvrij door het gehele team ontvangen.

In het openingswoord van Bert, onze voorzitter, was er aandacht voor de nieuwe leden en de aanwezige introducés. Goed om te zien dat ondernemers de gezelligheid en de meerwaarde van ons netwerk ervaren! Dit was alweer het laatste event van 2023. Er werd kort teruggeblikt op de highlights van het afgelopen jaar en uiteraard ook vooruitgekeken naar 2024. Afgelopen jaar is voornamelijk een jaar van uitdagingen geweest; geopolitieke spanningen, oplopende prijzen, veranderend consumentengedrag etc. Een veranderende wereld, waarbij er geen sprake meer is van economische rugwind. Toch ontstaan er dan ook kansen. Al snel bleek dat onze leden die ook opzoeken en weten te benutten. Mooi om die inspirerende verhalen van elkaar te horen!

Namens de gelieerde voetbalvereniging V.R.C. werd er waardering en een dankwoord uitgesproken voor de bijdrage die de businessclub jaarlijks aan de vereniging doet. In 2023 kon de vereniging hier o.a. een nieuwe geluidsinstallatie en LED verlichting op het trainingsveld voor aanschaffen. Zo werd ook dit jaar door de businessclub weer een mooie en betekenisvolle maatschappelijke bijdrage geleverd!

John nam ons op een gepassioneerde wijze mee in het ontstaan, de werkwijze en de toekomstige plannen van de Parketloods. Vanuit de twee showrooms in Amsterdam en Rhenen worden jaarlijks vele m2 vloer verkocht; van hout, pvc tot laminaat. Na een persoonlijk advies, waarbij er ook aandacht is voor de wijze van vloerverwarming, worden alle vloeren op maat gemaakt en gelegd. Er is veel aandacht voor duurzaamheid. Het verkorten van de keten door o.a. direct in te kopen bij de bron is hier een voorbeeld van. Voor u als klant zorgt dit ook nog eens voor lagere kosten! Bij het rondkijken in de showroom werd er genoten van een drankje en de onderlinge contacten. Uiteraard werd er ook goed voor de inwendige mens gezorgd.
We bedanken John en Marie José nogmaals hartelijk voor hun gastvrijheid en de gezellige avond!

Het volgende event en nieuwjaarsborrel staan gepland voor donderdag 11 januari a.s. We zijn dan te gast bij CTS IT in Ede. Wil je kennismaken met de Veensche Businessclub en onze leden? Je bent altijd van harte welkom! Stuur een bericht naar info@deveenschebusinessclub.nl of neem contact op met één van onze bestuursleden.


Nieuwe Begunstigers:

  • Visual: bouwkundig teken & advies bureau, www.visional.nl, vertegenwoordigd door Rick van de Steeg;
  • Herculan: High Performing Flooring, www.herculan.com, vertegenwoordigd door Kees van Doorn;
  • DaphneBargeman.nl: Business Coach & Strateeg, www.daphnebargeman.nl, vertegenwoordigd door Daphne Bargeman.

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!