De Veensche Businessclub op bezoek bij de Veensche Derby!

Op een gelukkig vooral zonnige zaterdagmiddag verzamelden de leden van De Veensche Businessclub zich bij de voetbalvereniging VRC. De bijzondere sfeer van de Veensche Derby was direct op het sportpark voelbaar. Voor de wedstrijd werden de gasten met champagne ontvangen in een sfeervolle tent naast het veld. De glazen klonken en al snel kwamen de gesprekken op gang. Het doel van de middag was duidelijk: ontspannen, elkaar (nog) beter leren kennen, netwerken en gezamenlijk de derby VRC – De Merino’s bekijken. De spanning op het veld was voelbaar toen de spelers hun warming-up deden. Na een geweldige opkomst van beide teams ging de wedstrijd van start. Gedurende de wedstrijd was er tijd voor een gesprekje langs de lijn, een hapje en een drankje.

Het kampioensteam met Dave Smits uit 2003-2004 was ook aanwezig. Dave, met zijn bedrijf Huis & Hypotheek Veenendaal en al twintig jaar hoofdsponsor van de vereniging, werd in het zonnetje gezet. De voorzitter van de vereniging bedankte hem voor zijn jarenlange partnership en prees zijn toewijding aan de club. Met een advertentie in de krant en een fraai reclamebord langs het veld had ook de businessclub zelf hier ook de nodige aandacht aan besteed. Ons lid Van Schuppen Makelaars toonde ook weer betrokkenheid bij de vereniging en trakteerde iedereen op een verfrissend blauw ijsje. Daar werd vooral door de jeugd gretig gebruik van gemaakt, dankjewel !

Sportpark Spitsbergen en de tribune hadden zich inmiddels gevuld met supporters die meelevend hun favoriete vereniging aanmoedigden. De Merino’s ging uiteindelijk met de winst aan de haal. Nogmaals gefeliciteerd ! Wij wensen beide teams de komende weken veel succes in de nacompetitie!

Na de wedstrijd verplaatste het gezelschap zich naar de kantine. De feestavond begon met een spetterend optreden van zanger Alex, bekend van zijn legendarische nummer ‘Een Bossie Rode Rozen’, die Nederlandse nummers coverde en de zaal moeiteloos meekreeg. De dj en Het Cooldown Café zorgden vervolgens voor opzwepende muziek en de dansvloer vulde zich met enthousiast publiek. De sfeer tussen beide verenigingen was uitstekend. Samen maakten ze er een onvergetelijk feest van. En zo eindigde de dag waarop voetbal, netwerken en feest hand in hand gingen. Wij kunnen terugkijken op een uitermate geslaagde dag voor jong en oud!

Het volgende event staat gepland op donderdag 27 juni a.s. We gaan dan gezamenlijk in zomerse sferen het seizoen afsluiten met de Summer Break. Dit jaar bij Mango’s, Kerkewijk 21 in Veenendaal.
 
Wil jij ook kennismaken met De Veensche Businessclub en onze leden? Je bent altijd van harte welkom! Stuur een bericht naar info@deveenschebusinessclub.nl of neem contact op met één van onze bestuursleden.

Foto’s: Annemarie Bakker fotografie

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!