De Veensche Businessclub op bezoek bij CTS IT!

Work hard, play hard, zo begon Hannes de Pauw zijn verhaal op donderdag 11 januari a.s. Al 35 jaar lang is CTS IT voor veel bedrijven, van klein tot groot, de partner die zorgt voor veilige, flexibele en duurzame IT oplossingen. Circa 70 leden en introducés van De Veensche Businessclub werden gastvrij door het team ontvangen en genoten later op de avond ook nog eens van een heerlijk buffet.

In het openingswoord van Bert, onze voorzitter, was er aandacht voor de nieuwe leden en de aanwezige introducés. Vervolgens werd gezamenlijk een toost uitgebracht op een succesvol en gezond 2024 !
Namens de gelieerde voetbalvereniging V.R.C. werd meegedeeld dat de leden van de businessclub gebruik kunnen maken van de mediakanalen van de vereniging. Hiermee heeft u toegang tot ruim 1.500 leden en de ouders van jeugdleden. Wellicht ook voor u een mooie manier om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen en/of personeel en vakantiekrachten te werven. Doe er uw voordeel mee !

Op gepassioneerde wijze werden de aanwezigen vervolgens door Hannes meegenomen in het ontstaan, de werkwijze en de toekomst plannen van CTS IT. Hannes heeft in oktober 2015 alle aandelen van het bedrijf kunnen overnemen. Na een strategische heroriëntatie kregen de letters CTS in 2015 een nieuwe betekenis: Connect, Treasure, Simplify. Verbinden, koesteren en vereenvoudigen werd de missie voor de toekomst. CTS IT ontzorgt met persoonlijk advies. Ze leren je bedrijf door en door kennen en ontdekken zo precies waar je behoefte ligt. Je krijgt volledige IT-ondersteuning, toegespitst op jouw individuele situatie. Het bedrijf is inmiddels gegroeid van 10 naar 30 mensen. Hannes schetste de trends en actualiteit rond de digitale transformatie en cloud toepassingen. Verder werden de ontwikkelingen rond Artificial Intelligenge en het belang van een adequate Cyber Security onder de aandacht gebracht. Misschien wel de twee belangrijkste items voor de komende jaren.
Voor alle leden was er afsluitend ook nog een cadeau: een gratis inspiratiesessie door CTS IT!
We bedanken Hannes en zijn team nogmaals hartelijk voor hun gastvrijheid en de gezellige avond!

Het volgende event staat gepland op donderdag 8 februari a.s. We combineren die avond het nuttige met het aangename. Een nieuw format, waarbij meerdere bedrijven zich zullen presenteren. Dit omkleed met ‘fun’ en gelegenheid om te netwerken in een ontspannen sfeer. Wil jij kennismaken met de Veensche Businessclub en onze leden? Je bent altijd van harte welkom! Stuur een bericht naar info@deveenschebusinessclub.nl of neem contact op met één van onze bestuursleden.


Nieuwe Begunstigers:

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!