De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Schuiteman Accountants & Adviseurs

Door een mooie samenwerking tussen twee betrokken leden konden wij voor de start van het event op donderdag 18 april a.s. allereerst kennismaken met de onlangs geïntroduceerde Skoda Kodiaq. Onze begunstiger Vallei Auto Groep had deze gunstig geprijsde ruime SUV in overleg met onze gastheer bij de entree van het pand geparkeerd. Geïnteresseerden ontvingen ook nog eens een goed gevulde goodiebag. Eenmaal binnengekomen heette Bram Faber, partner en belastingadviseur bij Schuiteman Accountants & Adviseurs, de leden en introducés van De Veensche Businessclub vervolgens van harte welkom!

In het openingswoord van Bert, onze voorzitter, was er aandacht voor de nieuwe leden en de aanwezige introducés. Wij zijn er trots op dat ons netwerk groeit en dat er in een ontspannen en onbevangen sfeer nieuwe samenwerkingen ontstaan. Leden weten elkaar te vinden en doen onderling veel zaken!

Op een enthousiaste wijze werden de aanwezigen door Bram vervolgens meegenomen in de activiteiten en de werkwijze van Schuiteman cs, www.Schuiteman.com. Schuiteman is met 6 vestigingen en circa 200 medewerkers een multidisciplinair accountantskantoor. Naast accountancy ondersteund zij haar relaties o.a. ook op Fiscaal gebied, HR Services en Bedrijfsadvisering. Betrokken bij elke fase van het ondernemerschap. Van begeleiding bij de start, tot advisering bij waardering en bedrijfsoverdracht. De aanpak hierbij laat zich als volgt samenvatten: een vraag en een antwoord, een probleem en een oplossing, een uitdaging en een uitkomst kunnen alleen bij elkaar komen als twee partijen elkaar ontmoeten. Als ze oprecht betrokken zijn, willen luisteren en de verbinding met elkaar zoeken. Samenwerking is het fundament onder Schuiteman: Samen Werken én Samen Groeien!

Als belastingadviseur had Bram uiteraard ook nog een aantal waardevolle tips voor ons. Zo kun je bijvoorbeeld de betrokkenheid van en binding met je personeel verhogen door fictieve aandelen uit te geven, of hen ondersteunen door het beschikbaar stellen van een studiebeurs voor hun kinderen. Dat dit alles mogelijk is binnen de wettelijke kaders en het fiscale regime was een echte eyeopener. Als jij hierin ook geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact op met Bram. Hij helpt je graag verder!

Het volgende event staat gepland voor zaterdag 25 mei a.s. We organiseren dan samen met de voetbalvereniging een event rond ‘de Veensche Derby’ v.v. VRC – de Merino’s. Wij ontvangen je die dag graag in de speciale vip lounge. Waar naast een hapje en drankje na afloop van de wedstrijd ook een heerlijk buffet wordt geserveerd. Voor de liefhebbers is er daarna nog een afterparty in de kantine van de vereniging, waarbij meerdere artiesten zullen optreden.

Wil jij ook kennismaken met De Veensche Businessclub en onze leden? Je bent altijd van harte welkom! Stuur een bericht naar info@deveenschebusinessclub.nl of neem contact op met één van onze bestuursleden.


Nieuwe Begunstigers:

  • Frisse Zonwering: Zonwering, rolluiken, horren en raamdecoratie,
    www.frissezonwering.nl, vertegenwoordigd door Kevin van Ginkel.

Ontdek de Škoda Kodiaq nu – Vallei Auto Groep

Foto’s: Annemarie Bakker fotografie

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!