De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl.  namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

In het openingswoord van Bert, onze voorzitter, was er aandacht voor de nieuwe leden en de aanwezige introducés. Wij vinden het leuk dat de gezelligheid en meerwaarde van ons netwerk steeds meer mensen aanspreekt!

Op een enthousiaste wijze werden de aanwezigen door Rudi vervolgens meegenomen in het ontstaan, de activiteiten en de werkwijze van Elements Vastgoed, www.elementsvastgoed.nl en Tomorrow, www.ditistomorrow.nl. Binnen Elements Vastgoed zijn twee onderdelen actief: vastgoedadvies en vastgoedontwikkeling. Uitgangspunt voor alle projecten is dat het vastgoed altijd wordt beoordeeld vanuit het oogpunt van de eindgebruiker of opdrachtgever. De advisering kenmerkt zich door een gedegen analyse vertaald in een doelgericht en hands-on advies. Men ontwikkelt daarnaast nieuwbouwprojecten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De projecten worden ontwikkelt vanuit opdrachtgeverschap van de eindgebruiker of voor eigen rekening en risico. Tomorrow wil de samenleving wat nalaten door te investeren in het herstellen, behouden en beheren van monumenten, agricultuur, openbare kunstobjecten en natuur.
De rode draad door de projecten en initiatieven van Tomorrow is ‘educatie en bewustwording’. Om dit te realiseren werkt men samen met diverse stakeholders, zoals gemeenten, stichtingen, waterschappen en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Het was interessant om te horen hoe zij enerzijds vorm geven aan haar missie om Veenendaal en omstreken een nieuw, duurzaam gezicht te geven en anderzijds dat zij garant willen staan voor het behoud van het historische aangezicht van onze gemeente en regio. We bedanken Rudi, Johan en Eduard nogmaals hartelijk voor hun gastvrijheid, de gezellige avond en het heerlijke eten verzorgd door www.vleeschhouwerijnijkerk.nl!

Het volgende event staat gepland voor donderdag 18 april a.s. We zijn dan te gast bij Bram Faber en collega’s van Schuiteman Accountants en Adviseurs in Ede. Wil jij ook kennismaken met De Veensche Businessclub en onze leden? Je bent altijd van harte welkom! Stuur een bericht naar info@deveenschebusinessclub.nl of neem contact op met één van onze bestuursleden.


Nieuwe Begunstigers:

  • Velocity Marketing: Data gedreven Marketing, Google & Social Advertising,
    www.velocityutrecht-marketing.com, vertegenwoordigd door Kevin Pol;
  • MKB Salarisadviseurs: Adviseurs en experts in salarisadministratie, personeelsadministratie en HR, www.mkbsalarisadviseurs.nl, vertegenwoordigd door Kevin Krikke;
  • Bouwsucces: Ontwerp, constructie-advies, bouwbegeleiding en bouwfysisch advies, www.bouwstructuur.nl, vertegenwoordigd door Pieter van Loon.

Foto’s: Annemarie Bakker fotografie

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!