De Veensche Businessclub luidt de zomer in tijdens Summer Break bij Mango’s

Mooi weer, goed zakelijk gezelschap en heerlijk eten, het was zoals het hoort te zijn bij de afsluiting van een businessclubseizoen. Donderdag 30 juni jl. werd volgens traditie de zomerstop door leden van De Veensche Businessclub gevierd bij Mango’s Cantina y Bar. Leden en eigenaren van het Cubaans/Zuid-Amerikaanse restaurant, Marc en Brigitte te Brake hebben de businessclub leden als vanouds in de watten gelegd. Er werd volop genetwerkt en genoten van de geweldige sfeer.

René Pfeiffer, voorzitter van De Veensche Businessclub heette alle gasten van harte welkom en keek uitgebreid terug op het afgelopen 5 jaar. Want het 1e lustrum van ‘De Veensche’ is tenslotte een feit! Hij sprak over het begin in 2017, noemde een aantal markante bedrijfsbezoeken maar ook het ‘fun’ aspect kwam ruimschoots voorbij. Daarnaast is uitgekomen wat men bij de start in 2017 voor ogen had. Laagdrempelig, MKB-gericht, Veensche normen en waarden, geen verschil in ‘rangen en standen’, elkaar de handel gunnen enzovoort. Het is allemaal uitgekomen en dat stemt het bestuur tot grote tevredenheid. De foto’s die voorbijkwamen op de grote schermen onderstreepte bovenstaande en gaven goed weer wat er allemaal gepasseerd was in de afgelopen jaren.

De businessclub ontwikkelt zich nu snel qua ledenaantal wat blijkt uit het feit dat er afgelopen seizoen maar liefst 25 nieuwe leden bijgekomen zijn. Anders gezegd, elke twee weken een nieuw lid! De ‘mond op mond’ reclame doet (na al die jaren gestage opbouw) zijn werk en men wil graag aansluiten. Een fantastische ontwikkeling, die recht doet aan de geweldige inzet van het bestuur en de ondersteunende personen. Overigens is groei geen doel op zich, integendeel zelfs want te groot worden is zeker niet de bedoeling.

De huidige bestuursleden zijn:

René Pfeiffer (voorzitter), Wim van Dijk (vicevoorzitter), Alex Admiraal (secretaris), Robert de Bruijn (commerciële zaken), Mike Hardeman (penningmeester) en Robin Koorn (communicatie/social media/website). Het bestuur heeft daarnaast vanaf de start in 2017, de geweldige ondersteuning van Rineke Sloetjes (Xandrius Eventmanagement) en Annemarie Bakker (Annemarie Bakker Fotografie).

Het eerstvolgende event is het ‘Start Event Present Your Team’ op donderdag 8 september 2022 volgens traditie in Theater Lampegiet en is een coproductie met v.v. VRC (waar de businessclub aan gelieerd is) met de o.a. de presentatie van de voltallige selectie en staf van VRC 1. Bert Admiraal zal als ‘spreekstalmeester’ e.e.a. weer op zijn geheel eigen wijze begeleiden. Aansluitend spelen we in de foyer de PubQuiz onder leiding van de onnavolgbare Eddy Keur die zoals bekend geen blad voor de mond neemt.

Wij verheugen ons tevens zeer op de ‘clashes’ tussen VRC en de Merino’s die aankomend seizoen mogen plaatsvinden. Wat voor een geweldige sfeer op de sportparken zal zorgen waarbij de supportersgroepen als vanouds het ongetwijfeld weer goed met elkaar kunnen vinden!

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bezoek bij CTS IT!

Work hard, play hard, zo begon Hannes de Pauw zijn verhaal op donderdag 11 januari a.s. Al 35 jaar lang is CTS IT voor veel bedrijven, van klein tot groot, de partner die zorgt voor veilige, flexibele en duurzame IT oplossingen. Circa 70 leden en introducés van De Veensche Businessclub werden gastvrij door het team ontvangen en genoten later op de avond ook nog eens van een heerlijk buffet.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!