De Veensche Businessclub luidt de zomer in tijdens de Corona EXIT “Summer Break” bij De Landgoederij in Bunnik

Wat een jaar, het afgelopen jaar… En wat fijn is het dan om elkaar na alle beperkende maatregelen elkaar weer fysiek te kunnen ontmoeten en te spreken. Ditmaal in verband met de nog geldende 1,5 meter-regel helaas niet bij ons zeer gewaardeerde lid Mango’s Cantina y Bar maar bij De Landgoederij in Bunnik, onderdeel van de BHG groep (www.bhg.nl) en het nieuwste lid van de businessclub.

Gevestigd buiten onze gemeentegrenzen weliswaar maar dit mocht de pret zeker niet drukken!

Gezien de locatie voor de traditionele Summer Break dit jaar niet in Veenendaal was, maar in Bunnik was er de mogelijkheid voor leden om zich te laten vervoeren met de Borrelbus! Deze zorgde voor een vlotte verbinding tussen Veenendaal en De Landgoederij in Bunnik, gezien voor velen de fiets pakken op deze afstand toch net iets te ver was.

Omstreeks 16.30 uur druppelden de eerste leden van businessclub binnen. Zij werden allen hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje. Om 17.00 uur trapte René Pfeiffer (voorzitter businessclub) af met een welkomstwoord waarna hij refereerde aan het afgelopen zeer bewogen jaar en stelde hij ons nieuwste lid voor: Marco Peek, directeur van Brothers Horeca Group. Deze gaf een korte presentatie van hun veelzijdige bedrijf met wat vele horecafacetten in zich heeft.

Hierna was werd het podium vrij gemaakt voor de bekende spreker Jos Burgers met een indrukwekkend verhaal over klantbeleving en herkenbare schetsen over zaken doen. Na ruim een uur en veel inspiratie van Jos verklaarde René Pfeiffer de BBQ voor geopend. De leden genoten zichtbaar van de prachtig verzorgde BBQ met hoogwaardige producten en dito sfeer! Het laatste dessert en kopje koffie werd genuttigd alvorens de “Borrelbus” de gasten weer veilig afzette in Veenendaal.

Wie zien jullie graag weer op ons volgende event!

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

Veensch en zakelijk speeddaten: elkaar écht beter leren kennen

Donderdagochtend 24 november j.l. waren de leden van de Veensche Businessclub al vroeg uit de veren voor de jaarlijkse zakelijke speeddate sessie. Ditmaal waren de leden uitgenodigd bij het lid ‘Masero privacy & security’.
Zij zijn gevestigd op de Fokkerstraat 31 in het pand van TreeICT de overkoepelende club waarvan Masero een van de vijf labels is. De enthousiaste directeur Robbert Ausems heette alle leden hartelijk welkom op zijn mooie locatie. Eigenaar Wolter Buijs van Masero vertelde ons kort over het bedrijf en gaf aan elkaar graag te treffen op het bedrijfsbezoek in Januari waar Masero een van de gastheren gaat zijn.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!