De Veensche Businessclub en het Selectieteam VRC kiezen met ‘Present Your Team’ het grote podium in Theater Lampegiet.

Donderdag 10 september jl. beleefden de leden van De Veensche Businessclub een topavond op het Start Event seizoen 2020 -2021 ‘Present Your Team’ vanuit Theater Lampegiet. Niet alleen de leden van de businessclub waren aanwezig, maar ook het bestuur van voetbalvereniging VRC, de selectie en staf/trainers. Inmiddels is het een begin van een traditie om de mannen van het selectieteam te presenteren aan de leden van De Veensche Businessclub.

Interim voorzitter Robert de Bruijn opende de avond en heette iedereen van harte welkom op deze bijzondere en sfeervolle locatie. Een locatie vinden voor zoveel gasten met een veilige en sfeervolle omgeving is een uitdaging in deze tijden. De Veensche Businessclub is trots dat ze bij Theater Lampegiet de startavond mochten beleven mede door de geweldige medewerking van het team van de Lampegiet en natuurlijk de eventmanager van de businessclub Rineke Sloetjes van Xandrius Eventmanagement en (visuele) Communicatie.

Daarna nam Bert Admiraal, docent Nederlands en tevens journalist voor dagblad De Gelderlander en voetbalkenner bij uitstek, het stokje over. Hij presenteerde op een unieke wijze het gehele selectieteam. Per linie kwamen de spelers op het podium om een aantal vragen te beantwoorden.

Conclusie..VRC is fit, heeft goed en lang, ondanks deze tijden, kunnen trainen en kijkt vol vertrouwen naar het komende voetbalseizoen. Boven meedraaien in de 2e klasse is het credo!

Na het onderdeel ‘Present Your Team’ gingen de gasten van De Veensche Businessclub naar de sfeervolle foyer om daar in teams deel te gaan nemen aan de Sport en Business Quiz. Vol enthousiasme werden er teams geformeerd met ludieke teams teamnamen zoals de Quizzerds of Oz, de Molenwiekers en de Foodvalley Rangers. Team van Lampegiet had de foyer praktisch ingedeeld zodat er een veilige en 1,5 afstandssituatie was gecreëerd.

Er werd fanatiek gespeeld door de teams en de prijswinnaars zijn: 1. Quiztover Columbus , 2. De 4 Musketiers, 3. Foodvalley Rangers. De hoofdprijs was een cadeaubon van Restaurant Bite.

Het eerstvolgende event is op donderdag 8 oktober met weer een bedrijfsbezoek bij een van de leden.

Met inmiddels bijna 80 leden, in nog geen drie seizoenen van bestaan, is er een prima basis gelegd voor een duurzame, zakelijke, maar zeker ook persoonlijke netwerkomgeving, waar steeds meer ondernemers zich bij willen aansluiten.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!