De Veensche Businessclub blijft groeien. Weer een mooi bedrijf sluit zich aan; Profile Veenendaal, ABI is lid geworden van de Veensche Businessclub!

Weer mogen we een nieuw lid welkom heten bij de Veensche Businessclub. Ook Profile Veenendaal, ABI heeft zich aangesloten bij ONZE Veensche Businessclub. En wie kent Profile Veenendaal, ABI niet. Gelegen aan de Wiltonstraat 2 te Veenendaal weten al heel veel mensen uit Veenendaal en omstreken Profile Veenendaal, ABI te vinden. Nadat Andre Nap en zijn vrouw aanwezig zijn geweest op het laatste event van de Veensche Businessclub, hebben ze besloten om met Profile Veenendaal, ABI lid te worden van de Veensche Businessclub. De gezelligheid op deze avond, de aanwezigheid van een aantal bekenden maar ook de kennismaking met andere bedrijven en personen sprak Andre erg aan. En … een belangrijke reden voor Profile Veenendaal ABI Veenendaal om lid te worden van de Veensche Businessclub is dat er een aantal medewerkers van Profile Veenendaal ABI al jaren betrokken zijn bij Voetbalvereniging VRC!! Na het ondertekenen van de overeenkomst ontving Geert-Jan van Nieuw-Amerongen een mooie bos bloemen uit handen van Jenneke Polderman, betrokken bij het bestuur van de Veensche Businessclub! (zie foto) Het bosje bloemen heeft een prominente plaats gekregen op de balie van Profile Veenendaal, ABI.

Profile Veenendaal, ABI

Van een kleine beurt tot aan groot onderhoud, autobanden of een APK keuring, Profile Veenendaal, ABI helpt je graag. Heb je een vraag of wil je graag een ​afspraak​ maken bij Profile Veenendaal, ABI ​? Neem dan contact met Profile Veenendaal, ABI op en we helpen je graag verder! Profile Veenendaal, ABI ​staat graag voor je klaar.

APK bij Profile Veenendaal, ABI ..

Door de ​APK​ blijven de Nederlandse wegen veilig en worden gevaarlijke situaties op de weg voorkomen. Het is belangrijk dat je deze keuring jaarlijks door professionals laat uitvoeren. Bij een Algemene Periodieke Keuring wordt er namelijk gecontroleerd of een voertuig voldoet aan ​de eisen​ op het gebied van veiligheid en milieu. Is jouw ​APK verlopen​? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een ​afspraak​ in te plannen bij een gecertificeerd keurmeester. Bij Profile Veenendaal, ABI staan gecertificeerde keurmeesters graag voor je klaar!

Autobanden..

Bij Profile Veenendaal, ABI ​werken monteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor beschikken zij over specialistische kennis op vele verschillende gebieden. Profile Veenendaal, ABI kan hierdoor een volledige autoservice aanbieden voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd op het gebied van autobanden en geven ze graag advies over bijvoorbeeld ​zomerbanden​, ​winterbanden​ en ​vierseizoenenbanden​.

Winterbanden..

Het is verstandig om te wisselen naar ​winterbanden​ als de temperaturen onder de zeven graden liggen. Naast dat winterbanden geschikt zijn voor het rijden in de sneeuw, is het met winterbanden ook veiliger om te rijden met regen en ijs. Daarnaast geven winterbanden meer grip dan ​zomerbanden​ doordat het profiel van de band dieper ligt. Naast de kennis over winterbanden, biedt Profile Veenendaal ABI ook een groot aanbod aan winterbanden voor de verkoop. Wil je ​winterbanden kopen​? Dan voorziet Profile Veenendaal, ABI  je graag van een uitgebreid advies. Zij selecteren graag de ​beste winterbanden​ voor jou en je auto.

Grote en kleine beurt /Kleine beurt ..

Bij een ​kleine beurt​ kijken onze specialisten naar meer dan 25 punten. Zij controleren onder andere de banden, verlichting, remblokken en het uitlaatsysteem. Na een kleine beurt is je auto weer startklaar om veilig de weg op te kunnen.

Naast een kleine beurt bieden wij ook onderhoud voor een ​grote beurt​. Waarbij er bij een kleine beurt naar 25 punten gekeken wordt, controleren we bij een grote beurt op maar liefst 90 verschillende punten. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar het verversen van de motorolie, het controleren van de accu en het checken van de remmen.

Andre en Geert-Jan… We wensen jullie heel veel plezier bij de events van de Veensche Businessclub en nogmaals bedankt dat jullie lid zijn geworden van ONZE mooie Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!