De Veensche Businessclub blijft groeien! Ook Zilva Vloeren is lid geworden van de veensche Businessclub.

Wat zijn we blij dat Zilva Vloeren heeft besloten om aan te sluiten bij de Veensche Businessclub. Erik en Saskia Poppe, eigenaren van Zilva Vloeren, zijn al een tijd betrokken bij voetbalvereniging VRC en nu dus ook aangesloten bij de Veensche Businessclub! Al een tijdje waren ze aan het overwegen om lid te worden. Wat Erik en Saskia in eerste instantie tegenhield, was dat ze eigenlijk te weinig tijd hadden om de zeer leuke events van De Veensche Businessclub te bezoeken. Uiteindelijk heeft Zilva Vloeren besloten om toch aan te sluiten en de mooie events te gaan bezoeken. En daar zijn we super blij mee. Sterker nog… Zilva Vloeren heeft gelijk aangegeven om de leden van de Veensche Businessclub uit te nodigen voor een bedrijfsbezoek op hun mooie locatie aan de Middelbuurtseweg 8 in Rhenen. Dit wordt georganiseerd tezamen met Masero en vindt plaats op donderdag 12 januari 2023 in de vorm van een winterborrel.

ZILVA TEAM ; WIJ ZORGEN DAT HET WORDT, WAT JIJ VOOR OGEN HEBT!!!

Maak kennis met Zilva! Wij zijn Erik en Saskia Poppe. Samen met onze vakmensen willen we woondromen waarmaken. Omdat we als geen ander weten hoe bepalend een vloer is voor de ruimte waar je woont, werkt en leeft. Wat je vloerwens ook is, wij zijn graag onderdeel van jouw woondroom. Of je wilt gaan voor een karaktervolle houten vloer, een comfortabele gietvloer of voor de stoere Beton Ciré vloer!

Wij zijn een ervaren en innovatief bedrijf en gaan niet voor de makkelijke weg. Als jij iets voor ogen hebt, willen wij dat waarmaken.

Geen ruimte is hetzelfde, en iedere opdrachtgever is uniek. Wij genieten van de creativiteit die schuilgaat achter iedere woonwens. Geef ons jouw vertrouwen, dan zorgen wij dat jij krijgt wat je voor ogen hebt. Je bent van harte welkom in het ZivaLab® in Rhenen waar we je graag meenemen in je eigen oplossing. Want …. geen vloer is identiek!!!!

Neem ook eens een kijkje op de mooie website van Zilva Vloeren: www.zilva.nl

Erik en Saskia… Leuk dat jullie zijn aangesloten bij de Veensche Businessclub en weet zeker dat jullie vaak aanwezig zullen zijn op de leuke events van de Veensche Businessclub. We kijken uit naar het bedrijfsbezoek op 12 januari 2023 en wensen jullie goede zaken toe. En het bekende bloemetje als bedankje voor het lidmaatschap… Dat komt helemaal goed de 12e januari!!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!