De Veensche Businessclub bezoekt FC Utrecht – Heerenveen

Zaterdag 4 februari heeft De Veensche Businessclub een bezoek gebracht aan de wedstrijd FC Utrecht – Heerenveen. 

Aan het eind van de middag verzamelden zich ruim 90 leden en introducees op het parkeerterrein van VRC. Met twee bussen (waaronder de officiële KNVB-bus) werden we naar De Galgenwaard in Utrecht gebracht. Bij het stadion aangekomen ontvingen we de kaarten, de polsbandjes en een uniek ‘FC Utrecht/De Veensche Businessclub’ sjaal. Na het maken van de groepsfoto mochten we dan eindelijk De Tempel binnentreden.

Aangekomen in ’t Wed & Waard Lounge, werden we van harte welkom geheten door de voorzitter van onze businessclub, René Pfeiffer. Daarna werd het buffet geopend. Onder het genot van een echte Hollandse stamppot en een lekker drankje kon iedereen zich voorbereiden op de wedstrijd. Alle leden konden hun voetbalkennis testen door een voorspelling te doen van de wedstrijd.

Om 20:00 uur was het dan zover, de aftrap van de wedstrijd tussen FC Utrecht – Heerenveen. In een redelijk zouteloze wedstrijd werd het in de tweede helft 1-0 voor FC Utrecht uit een penalty. Pas aan het eind van de wedstrijd begon Heerenveen een beetje te voetballen. Na het fluitsignaal toog iedereen weer naar binnen waar we wederom konden genieten van een hapje en een drankje. Erik van Zilva Vloeren had als enige de uitslag goed voorspeld en won een FC Utrecht-shirt.

Diverse leden waagden nog een dansje in de naastgelegen lounge, voordat we weer terug in de bus naar Veenendaal gingen. 

Het was weer een leuk en gezellig event van onze prachtige businessclub. Mooi om te zien dat hoewel de groep nog steeds groter wordt, de onderlinge verbinding blijft. 4 maart is ons volgende event. Dan zijn we aanwezig bij DE Veensche derby: VRC  – De Merino’s.

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!