De Veensche Businessclub bezoekt FC Utrecht – Heerenveen

Zaterdag 4 februari heeft De Veensche Businessclub een bezoek gebracht aan de wedstrijd FC Utrecht – Heerenveen. 

Aan het eind van de middag verzamelden zich ruim 90 leden en introducees op het parkeerterrein van VRC. Met twee bussen (waaronder de officiële KNVB-bus) werden we naar De Galgenwaard in Utrecht gebracht. Bij het stadion aangekomen ontvingen we de kaarten, de polsbandjes en een uniek ‘FC Utrecht/De Veensche Businessclub’ sjaal. Na het maken van de groepsfoto mochten we dan eindelijk De Tempel binnentreden.

Aangekomen in ‘t Wed & Waard Lounge, werden we van harte welkom geheten door de voorzitter van onze businessclub, René Pfeiffer. Daarna werd het buffet geopend. Onder het genot van een echte Hollandse stamppot en een lekker drankje kon iedereen zich voorbereiden op de wedstrijd. Alle leden konden hun voetbalkennis testen door een voorspelling te doen van de wedstrijd.

Om 20:00 uur was het dan zover, de aftrap van de wedstrijd tussen FC Utrecht – Heerenveen. In een redelijk zouteloze wedstrijd werd het in de tweede helft 1-0 voor FC Utrecht uit een penalty. Pas aan het eind van de wedstrijd begon Heerenveen een beetje te voetballen. Na het fluitsignaal toog iedereen weer naar binnen waar we wederom konden genieten van een hapje en een drankje. Erik van Zilva Vloeren had als enige de uitslag goed voorspeld en won een FC Utrecht-shirt.

Diverse leden waagden nog een dansje in de naastgelegen lounge, voordat we weer terug in de bus naar Veenendaal gingen. 

Het was weer een leuk en gezellig event van onze prachtige businessclub. Mooi om te zien dat hoewel de groep nog steeds groter wordt, de onderlinge verbinding blijft. 4 maart is ons volgende event. Dan zijn we aanwezig bij DE Veensche derby: VRC  – De Merino’s.

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!