De Veensche Businessclub beleefde een fantastische Green Egg kookworkshop bij SOOF HEUVELRUG!

Donderdag 11 mei j.l. werden de leden van de Veensche Businessclub hartelijk onthaald op de culinaire avond bij SOOF Heuvelrug, gelegen aan de Oude Veensegrindweg te Rhenen.  

Na de opening van de middag/avond door voorzitter René Pfeiffer werden de leden hartelijk welkom geheten door Jurjen van Dijk, eigenaar van SOOF. Hij vertelde over het ontstaan van SOOF (voormalige camping Bosbad) en het unieke concept met de inmiddels vijftig gerealiseerde duurzame eco-lodges. Dit zeer succesvolle duurzame concept smaakte naar meer en inmiddels is er dan ook een 2e project in Eck en Wiel in gang gezet. Daar worden maar liefst 150 eco-lodges voorzien van het zeer hoge energielabel A+++. De familie van Dijk is ook bekend als eigenaar van vakantiepark De Thijmse Berg.

Eerder op die dag, vanaf 15:00 uur, waren er al 10  “masterchefs” van de Veensche Businessclub gestart met de Green EGG kookworkshop. Dit onder inspirerende leiding van Wijnand van de Ham van Wijnand kookt. Hoewel er een paar leden zeer ervaren waren, werden ook zij verrast door de specials en details die Wijnand hen aanreikte. Eervolle vermelding voor Eric van Wakeren en Roeland de Groot die onvermoeibaar bleken te zijn.

De avond verliep in een uitstekende en ontspannen sfeer, waarbij de zakelijke (netwerk)component zeker niet vergeten werd!

Er werd volop genoten van de mooie gerechten die werden bereid met liefde en passie. Mooi om te zien was dat deze overheerlijke gerechten deels geserveerd werden door de “masterchefs” van De Veensche en de geweldige brigade, met een hoog familie Nieboer gehalte,  van SOOF.

De leden en de introducees van De Veensche Businessclub hebben genoten en kijken terug op een geweldige avond in een meer dan groene en sfeervolle bos-ambiance.

Het businessclubseizoen is bijna afgelopen en de zogenaamde ‘SUMMERBREAK’ (donderdag 29 juni) zal dan ook de traditionele afsluiting zijn van het seizoen. Deze zal plaats vinden op het mooie terras van Restaurant Vendel in Veenendaal. Eigenaar Jan-Egbert Bos en bedrijfsleider Dominique Tollenaar hebben er veel zin in om de leden en introducees van de businessclub te verwelkomen!

Een keertje komen kijken en zelf ervaren waarom er zo’n bijzondere en positieve ‘vibe’ is ontstaan rondom de snelst groeiende businessclub van Veenendaal? Je bent van harte welkom op ons eerstvolgende event!

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!