De ‘Summer Break’ van De Veensche Businessclub

Mango’s was dit jaar de fantastische gastheer van het slot event, de ‘Summer Break’. Genietend van een lekker nazomer zonnetje, een verfrissend drankje en de unieke sfeer en ambiance van het café/restaurant voelden de leden zich donderdag 27 juni jl. al snel helemaal thuis. Ontmoetingen en gesprekken kwamen direct op gang. In een informele en ontspannen sfeer werden er weer veel nieuwe contacten gelegd!

In het openingswoord van Bert was er aandacht voor de nieuwe leden en de aanwezige introducés. Speciale aandacht was er voor Peter Bergboer van Studio Brouwersgracht. Peter en zijn team zijn onlangs genomineerd voor de verkiezing van het Business Event 2024 van de Gemeente Veenendaal in de categorie Winkelstad. Naast de Ontwerpstudio heeft Peter iets verder aan de Brouwersgracht recent ook een Woonstudio geopend. Hij gaf aan dat beide concepten in elkaars verlengde liggen en dat hij met de combinatie van beide activiteiten de wensen en verwachtingen van zijn klanten nog beter kan invullen en borgen. Middels onderstaande link kunnen jullie alvast een stem op Studio Brouwersgracht uitbrengen voor de eveneens aan de verkiezing verbonden Publieksprijs. Van harte aanbevolen dus:

Stemmen – Business Events (businesseventveenendaal.nl)

Naar goed gebruik werd er ook nog kort stilgestaan bij de ontwikkelingen van het afgelopen seizoen en een vooruitblik geschetst met betrekking tot de activiteiten voor de komende maanden. Enkele highlights hierbij waren:

 • Het afgelopen seizoen hebben zich 17 nieuwe begunstigers bij ons netwerk aangesloten. De businessclub kent hiermee momenteel circa 125 leden;
 • Ook het komende seizoen organiseren we weer een MKB/ZZP event waarbij enkele leden zich nader aan ons kunnen voorstellen. Interesse? Laat ons dat dan z.s.m. weten;
 • De uitkomst van de Vragenlijst zal meegenomen worden bij de invulling van het programma voor de komende maanden. Mocht je dat nog niet gedaan hebben, vul dan de enquête nog even snel in: https://www.survio.com/survey/d/O3F5T3B9V8R1K4J4O;
 • Op basis van de huidige uitkomsten c.q. feedback wordt er in 2025 zeer waarschijnlijk buiten de gemeentegrens van Veenendaal een extra fun event georganiseerd;
 • Uiteraard zullen de bedrijfsbezoeken ook aankomend seizoen niet ontbreken!;
 • Op vrijdag 4 oktober organiseert de gelieerde vereniging het eerste VRC Golf Open op Golfbaan Kromme Rijn in Bunnik. Als lid van de businessclub kunt u zich ook opgeven voor dit 9-holes toernooi:
  Uitnodiging: eerste VRC Golf Open – voetbalvereniging v.v. VRC (vv-vrc.nl).

Gezamenlijk kunnen we terugkijken op een geslaagd seizoen, waarbij veel nieuwe leden en introducés kennismaakten met het enige echte Veensche netwerk. De voorbereidingen voor het aankomende seizoen zijn alweer begonnen. Wij hebben er alvast zin in en rekenen ook dan weer op jullie komst! Afsluitend willen wij Nienke, Sanne en hun team graag nogmaals hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en het mede mogelijk maken van de gezellige avond!

Het volgende event staat gepland voor donderdag 5 september a.s. We trappen dan spreekwoordelijk het nieuwe seizoen af met het Start Event in Downtown: een nazomerborrel met een bekende Nederlander als gast en spreker. Details en de officiële uitnodiging daarvoor volgen uiteraard nog. Zet de datum wel alvast in je agenda. Voor nu een fijne zomer(vakantie) gewenst!

  Wil jij ook kennismaken met De Veensche Businessclub en onze leden? Je bent altijd van harte welkom! Stuur een bericht naar info@deveenschebusinessclub.nl of neem contact op met één van onze bestuursleden.

  Nieuwe Begunstigers:

  • LindenSteensma Creative agency: specialist in het creëren van betekenisvolle visuele verhalen,
   www.lindensteensma.nl, vertegenwoordigd door Sander van der Linden;
  • Immano Interieurbouw: Interieurbouwer gespecialiseerd in maatwerk, www.immano.nl, vertegenwoordigd door Marc Zwijnenburg;
  • GinkelBemmelen Makelaars: Makelaar in woongeluk, www.ginkelbemmelen.nl, vertegenwoordigd door Denise van de Weerd;
  • The Livelab Company: vorm geven aan optimale teams en passend leiderschap, www.thelivelabcompany.nl, vertegenwoordigd door Geraldine Septer.

  Foto’s: Annemarie Bakker fotografie

  Voel je welkom bij De Veensche!

  De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

  Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

  Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
  Meld je dan nu aan!