Daphne Bargeman nieuwste lid van De Veensche Businessclub

Wij zijn blij dat Daphne Bargeman zich recent bij ons netwerk heeft aangesloten. Als jonge onderneemster coacht en begeleid zij ondernemers. Het geheel ondersteunt met een passende en accurate online propositie.

Tijdens het event bij de Parketloods werd de overeenkomst officieel getekend en ontving Daphne een prachtige bos bloemen uit handen van Jenneke Polderman.

Daphne over haar rol:

“Je verdient niet zomaar 24-7 geld, daar is meer voor nodig dan alleen een passief aanbod.

Even een weggever maken, wat e-mails erachteraan en dan koopt iedereen het wel. Dat is niet meer hoe het werkt in deze overvolle markt.

Krachtige storytelling, een eigen visie, werken vanuit een vlijmscherpe strategie, verrassende effecten en constant bijsturen. Daar kom je niet meer onderuit.

Het draait allemaal om die beleving. Jouw ideale klant onderdompelen binnen je bedrijf. Een experience creëren waar zij niet meer uit weg wil. Die haar vertrouwen geeft om keer op keer in jou te investeren.”

Neem alvast eens een kijkje op de website : https://www.daphnebargeman.nl.

Daphne … welkom bij de Veensche Businessclub! Wij weten zeker dat ons netwerk jou veel nieuwe contacten en contracten gaat opleveren!


Ook lid worden ? Stuur ons een bericht: info@deveenschebusinessclub.nl. Graag tot ziens!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bezoek bij CTS IT!

Work hard, play hard, zo begon Hannes de Pauw zijn verhaal op donderdag 11 januari a.s. Al 35 jaar lang is CTS IT voor veel bedrijven, van klein tot groot, de partner die zorgt voor veilige, flexibele en duurzame IT oplossingen. Circa 70 leden en introducés van De Veensche Businessclub werden gastvrij door het team ontvangen en genoten later op de avond ook nog eens van een heerlijk buffet.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!