Comfy nieuwe begunstiger bij De Veensche Businessclub

Wij zijn blij dat Hanne Hiensch en Marion van Bennekom zich recent bij ons netwerk hebben aangesloten. Met hun bedrijf Comfy helpen Hanne en Marion hun relaties groeien. Van een eigen merkverhaal tot praktische marketing. Als partner helpen zij hun relaties om op te vallen in hun markt, zodat zij meer ideale klanten uit hun marketingactiviteiten halen. Comfy, hét merkbureau dat klein voelt maar grootse dingen doet!

Hoe ze dat doen? Nodig de dames uit en ontdek zelf de voordelen van de Get Comfy Brandscan!

Onlangs bracht Jenneke Polderman een bezoek aan het bureau van beide dames aan de Brouwersgracht in Veenendaal en overhandigde Hanne en Marion een prachtige bos bloemen om hen te bedanken voor hun lidmaatschap.

Hanne en Marion over Comfy:

‘Jouw bedrijf is meer dan een product of dienst, je hebt een eigen verhaal te vertellen. Een goed verhaal verkoopt een gevoel, een beleving. Je weet mensen te raken met je verhaal en zorgt ervoor dat ze je onthouden. Jouw verhaal is een duurzaam fundament voor een ijzersterk merk.

Comfy daagt je uit om jouw unieke merkidentiteit te ontdekken en te vertalen naar een sterk merkverhaal. Een merk dat niet alleen bestaat uit een logo en huisstijl, maar dat je DNA is en overal in terug komt. Een merk met een eigen positie in de markt.

De merkstrategen van Comfy gaan samen met jou je merk neerzetten. Samen leggen wij de verbinding van jouw merk naar je ideale klant. Met Comfy heb je een partner gevonden die je helpt te groeien met je bedrijf.

Jouw merk wordt een onvergetelijke beleving voor je klanten. Met een ijzersterk merkverhaal als basis voor al je marketingactiviteiten, zodat je opvalt, inspireert en verbindt. En zo groeit jouw merk naar een volgend niveau. Jouw merk, jouw verhaal.’

Neem alvast eens een kijkje op de website : www.comfy.nl.

Hanne en Marion, welkom bij De Veensche Businessclub! Wij vertrouwen erop dat we samen met jullie en jullie expertise uitgroeien tot een netwerk met een eigen identiteit en verhaal!

Ook lid worden ? Stuur ons een bericht: info@deveenschebusinessclub.nl. Graag tot ziens!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bezoek bij CTS IT!

Work hard, play hard, zo begon Hannes de Pauw zijn verhaal op donderdag 11 januari a.s. Al 35 jaar lang is CTS IT voor veel bedrijven, van klein tot groot, de partner die zorgt voor veilige, flexibele en duurzame IT oplossingen. Circa 70 leden en introducés van De Veensche Businessclub werden gastvrij door het team ontvangen en genoten later op de avond ook nog eens van een heerlijk buffet.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!