ByTomorrow nieuwe begunstiger bij De Veensche Businessclub

Wij zijn blij dat Patrick van Mil zich recent bij ons netwerk heeft aangesloten. De activiteiten van zijn bedrijf ByTomorrow zijn veelzijdig en laten zich samenvatten met de slogan ‘We do marketing, content, production and projects’. Juist met die mix, inzet en combinatie van activiteiten helpt ByTomorrow het unieke verhaal van hun klanten effectief te vertellen, verspreiden en vermarkten. Zo creëren Patrick en zijn collega’s toegevoegde waarde voor tal van bedrijven en sportorganisaties zoals bijvoorbeeld Vitesse, Ziggo Sports en EuroParcs.

Met het door ByTomorrow zelf ontwikkelde platform Jump krijgen klanten (weer) grip op hun content, data en digitale verdienmodellen ! Hoe ze dat doen? Daar vertelt Patrick jou graag zelf alles over. Stuur bijv. een app naar telefoonnummer +31 6 40 73 63 76 voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Onlangs bracht Jenneke Polderman een bezoek aan ByTomorrow op de Newtonstraat in Veenendaal en overhandigde Patrick een prachtige bos bloemen om hem te bedanken voor zijn lidmaatschap.

Patrick over ByTomorrow:

‘Iedere organisatie heeft een eigen verhaal. Wij geloven dat dit verhaal het waard is om verteld te worden, want verhalen zijn het middel om in het digitale landschap (commerciële) doelstellingen te behalen. 

Wij helpen jou het maximale uit je verhaal te halen door de inzet van marketing, content en productie. Daarnaast werken wij aan diverse projecten die het vertellen, verspreiden en het vermarkten van verhalen nog beter en makkelijker maken. 

Wij zijn op ons best als we écht samen kunnen werken met onze klanten en partners. Dit betekent samen realistische doelstellingen maken, samen 100% geven om deze te behalen, samen nieuwe concepten bedenken, samen fouten maken, samen evalueren en samen vieren. Iedere morgen weer.’ 

Neem alvast eens een kijkje op de website : www.bytomorrow.nl.

Patrick, welkom bij De Veensche Businessclub! Wij wensen jou veel plezier en zakelijk succes in ons netwerk. Om ons exposure als netwerk verder te vergroten, moeten we misschien eens een Event streamen en via jullie/ons kanaal uitzenden😉.

Ook lid worden ? Stuur ons een bericht: info@deveenschebusinessclub.nl. Graag tot ziens!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bezoek bij CTS IT!

Work hard, play hard, zo begon Hannes de Pauw zijn verhaal op donderdag 11 januari a.s. Al 35 jaar lang is CTS IT voor veel bedrijven, van klein tot groot, de partner die zorgt voor veilige, flexibele en duurzame IT oplossingen. Circa 70 leden en introducés van De Veensche Businessclub werden gastvrij door het team ontvangen en genoten later op de avond ook nog eens van een heerlijk buffet.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!