Broekhuis sluit zich aan bij de Veensche Businessclub!

Afgelopen week ontving Rik Gelderblom van Broekhuis een bloemetje uit handen van Robert de Bruijn van De Veensche Businessclub. En natuurlijk niet zomaar. Want Broekhuis is lid geworden van de Veensche Businessclub. En wat zijn we daar blij mee! Een mooi bedrijf dat zich heeft aangesloten bij de Veensche Businessclub. Rik was als introducee uitgenodigd bij één van onze mooie events! Na de ervaring en beleving van dit event was het voor Rik duidelijk… Broekhuis wordt lid van de Veensche Businessclub. De handtekening is een maand geleden al gezet! Rik was als lid van de Veensche Businessclub al aanwezig bij ons laatste event en heeft al veel leden leren kennen.

Broekhuis Veenendaal is gevestigd aan de Newtonstraat 12. Maar dit is natuurlijk niet de enige vestiging. Verspreid over meer dan 65 vestigingen biedt Broekhuis een totaalpakket aan producten en diensten waarmee de klant onbezorgd mobiel blijft. Denk aan verkoop van en onderhoud aan auto’s, fietsen, bedrijfswagens, motoren en campers. Maar ook aan het verzekeren, leasen, huren en financieren van deze producten. Dit wordt geboden aan zowel de particuliere klant als de zakelijke klant. En altijd met een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak.

Broekhuis… Nogmaals van harte welkom bij de Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!