Broekhuis sluit zich aan bij de Veensche Businessclub!

Afgelopen week ontving Rik Gelderblom van Broekhuis een bloemetje uit handen van Robert de Bruijn van De Veensche Businessclub. En natuurlijk niet zomaar. Want Broekhuis is lid geworden van de Veensche Businessclub. En wat zijn we daar blij mee! Een mooi bedrijf dat zich heeft aangesloten bij de Veensche Businessclub. Rik was als introducee uitgenodigd bij één van onze mooie events! Na de ervaring en beleving van dit event was het voor Rik duidelijk… Broekhuis wordt lid van de Veensche Businessclub. De handtekening is een maand geleden al gezet! Rik was als lid van de Veensche Businessclub al aanwezig bij ons laatste event en heeft al veel leden leren kennen.

Broekhuis Veenendaal is gevestigd aan de Newtonstraat 12. Maar dit is natuurlijk niet de enige vestiging. Verspreid over meer dan 65 vestigingen biedt Broekhuis een totaalpakket aan producten en diensten waarmee de klant onbezorgd mobiel blijft. Denk aan verkoop van en onderhoud aan auto’s, fietsen, bedrijfswagens, motoren en campers. Maar ook aan het verzekeren, leasen, huren en financieren van deze producten. Dit wordt geboden aan zowel de particuliere klant als de zakelijke klant. En altijd met een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak.

Broekhuis… Nogmaals van harte welkom bij de Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

Bedrijfsbezoek bij dé Bike en Outdoor store van Nederland, BikeBear! 🚲⛺

Donderdag 13 april 2023 waren de leden, introducés en genodigden van De Veensche Businessclub te gast bij het prachtige bedrijf BIKEBEAR Adventure, dé Bike en Outdoor store van Nederland.  Iedereen werd hartelijk ontvangen met een drankje en een gebakje. Ton Schoeman vertelde met veel passie over het ontstaan van BikeBear en waar BikeBear voor staat. Na deze mooie presentatie van Ton volgde, na een korte pauze, Bart Voskamp die ons meenam in de wereld van een profwielrenner.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!