Bouwstructuur sluit ook aan bij De Veensche Businessclub

Op uitnodiging van één van onze leden bezocht Pieter van Loon het event bij Elements Vastgoed / Tomorrow. Tijdens die avond gaf hij direct spontaan aan dat hij graag lid wilde worden. Fantastisch natuurlijk! Pieter is samen met zijn compagnon Hilko Lenting eigenaar van Bouwstructuur; een ervaren en innovatief ingenieursbureau met een persoonlijke en pragmatische aanpak.

Bouwstructuur brengt zoals de naam al zegt structuur aan in het bouwproces. Pieter en Hilko zorgen ervoor dat een bouwplan wordt vertaald in een gebruiksvriendelijk en mooi gebouw. Continue zoeken zij naar de meest efficiënte manier van bouwen, waarbij de eigenschappen van materialen en kennis van de modernste technieken optimaal gecombineerd worden. De expertises van Bouwstructuur zijn: ontwerp, constructie-advies, bouwbegeleiding en bouwfysisch advies. Men helpt zowel aannemers, projectontwikkelaars, ondernemers als particulieren bij het realiseren van hun bouwplannen. Als ervaren adviesbureau voor de woning- en utiliteitsbouw kan men zowel het totale project begeleiden als iedere gewenste deelopdracht van het bouwproces uitvoeren. Dankzij de integrale benadering verloopt het bouwproces zowel qua planning als inhoudelijk conform de gemaakte afspraken. Efficiënt, betrouwbaar en kostenbewust!

Wil jij ook een goed advies en zorgeloos je droom realiseren? Neem dan contact met hen op via telefoonnummer 0318-502584 of e-mail: info@bouwstructuur.nl.

Op het recente Event bij Schuiteman werd Pieter door Alex Admiraal bedankt voor het nieuwe lidmaatschap en ontving hij een prachtige bos bloemen. Bouwstructuur is gevestigd aan de Frankeneng 17h in Ede.

Pieter over Bouwstructuur:

‘Bouwstructuur is een ingenieursbureau waar klanten terecht kunnen die een ontzorgt willen worden bij het maken van hun gebouwontwerp. Onze opdrachten bestaan vaak uit (serie)matige woningbouw, winkel en kantoorpanden. Wij onderscheiden ons in totale engineering van het gebouw inclusief het constructief ontwerp. Misschien is dat ook wel de reden dat veel aannemers, graag met ons willen samenwerken.

Ons bedrijf is een netwerkbedrijf, dat wil zeggen dat wij kleine maar ook grote projecten kunnen doen.

Mochten wij iets voor jullie als lid van De Veensche Businessclub kunnen betekenen, kom dan gerust eens vrijblijvend koffie drinken.’

Neem alvast een kijkje op de website : www.bouwstructuur.nl. Pieter van harte welkom bij De Veensche Businessclub! Wij wensen jou en Hilko veel plezier en zakelijk succes in ons netwerk!

Ook lid worden ? Stuur ons een bericht: info@deveenschebusinessclub.nl. Graag tot ziens!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!