Behaaglijk wonen is lid geworden van de Veensche Businessclub

Het Businessclub seizoen 2023-2024 is nog maar net begonnen en we mogen alweer melding maken van een nieuw lid. Behaaglijk wonen is lid geworden onze mooie Veensche Businessclub. Jan Vink, eigenaar van Behaaglijk wonen, is al vanaf zijn jeugd bekend met voetbalvereniging VRC en heeft de afgelopen maanden ook kennis mogen maken met De Veensche Businessclub. Lang hoefde Jan niet na te denken over een lidmaatschap van De Veensche Businessclub. De positieve geluiden over de Veensche Businessclub en zijn verbondenheid met VRC maakte de keuze makkelijk. Afgelopen week werd de overeenkomst definitief getekend en ontving Jan Vink uit handen van Jenneke Polderman (commerciële zaken Veensche Businessclub) een mooi bosje bloemen als welkom!! Heel mooi om ook even te melden is dat de altijd prachtige bossen bloemen natuurlijk afkomstig zijn van onze Veensche Businessclub leden De Wildernis en Roelofsen Bloemen!

Behaaglijk wonen

Behaaglijk wonen is een jong en dynamisch bedrijf gelegen in Ede. Behaaglijk wonen heeft de unieke, krasvast en Uv-bestendige Gietvloer uit Italië. Per toeval ontdekt en na 6 jaar is Behaaglijk wonen uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf die zowel de vloeren legt als de materialen aan geselecteerde dealers door heel Nederland levert. Daarnaast biedt Behaaglijk wonen ook de mogelijkheden om de gietvloeren in alle verschillende Ral, NCS, Farrow and Ball en nog veel meer kleuren te leveren, zodat er voor iedereen wat te kiezen valt. Bent u nog opzoek naar een Italiaanse gietvloer… bezoek dan gerust de mooie showroom van Behaaglijk wonen. De showroom is gelegen aan de Venturistraat 2P te Ede. Of neem al eens een kijkje op de website van Behaaglijk wonen teweten :  www.behaaglijkwonen.nl

Behaaglijk wonen… echt leuk dat jullie zijn aangesloten bij De Veensche Businessclub en wensen jullie veel plezier en goede zaken toe bij ONZE mooie Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!