Bedrijfsbezoek bij dé Bike en Outdoor store van Nederland, BikeBear! 🚲⛺

Donderdag 13 april 2023 waren de leden, introducés en genodigden van De Veensche Businessclub te gast bij het prachtige bedrijf BIKEBEAR Adventure, dé Bike en Outdoor store van Nederland.  Iedereen werd hartelijk ontvangen met een drankje en een gebakje. Ton Schoeman vertelde met veel passie over het ontstaan van BikeBear en waar BikeBear voor staat. Na deze mooie presentatie van Ton volgde, na een korte pauze, Bart Voskamp die ons meenam in de wereld van een profwielrenner.

Rond 17.00 uur kwamen de eerste businessclubleden aan bij het prachtige pand van BikeBear Adventure aan de Galileistraat 20 in Veenendaal. Onder het genot van een petit four en een drankje werden de ruim 80 leden, introducés en genodigden ontvangen bij de ingang van het pand. Na een eerste moment van samenzijn en elkaar ontmoeten opende voorzitter René Pfeiffer het bedrijfsbezoek. René bedankte Ton Schoeman natuurlijk alvast voor de gastvrijheid en voor de mogelijkheid van de vele aanwezigen om kennis te maken met BikeBear en de vele mooie producten. Ook gaf René Pfeiffer in de opening nog even aan dat er afgelopen maand wederom nieuwe leden waren bijgekomen en inmiddels ook lid zijn geworden van De Veensche Businessclub. Na het openingswoord van René pakte Ton Schoeman het podium en vertelde vol passie over het mooie bedrijf BikeBear. Met een mooie presentatie en promo filmpjes kregen we een kijkje in de keuken van het opzetten van een bedrijf, het ontstaan van BikeBear en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Na de presentatie van Ton Schoeman was er even een pauze ingelast. Tijdens de pauze was er, naast een hapje en een drankje, genoeg tijd om door het bedrijf heen te wandelen en je ogen uit te kijken. Wat een mooie spullen… Bij BikeBear is de corebusiness sportieve fietsen en die staan er dan ook genoeg. Mountainbikes, racefietsen, gravelfietsen, stadsfietsen in alle soorten en maten, al dan niet elektrisch. Maar.. er is zoveel meer te koop dan alleen fietsen.. 4×4 wagens, kajaks, SUPs, daktenten, onderdelen, tenues enz. enz.

Ook konden de aanwezigen nog een kijkje nemen in het recent door Sam Schoeman opgerichte FitBear. In deze prachtige ruimte verzorgt Sam Schoeman personal training, bedrijfsfitness en small group training.

Na de korte break was er een mooie afsluitende presentatie van oud profwielrenner Bart Voskamp. Bart nam alle aanwezigen mee in de wereld van een profwielrenner. Ondersteund met filmmateriaal vertelde Bart leuke verhalen, anekdotes, feiten en weetjes over zijn carrière als profwielrenner. Wat een sportman!! Na zijn zeer inspirerende verhaal vroeg Bart Voskamp, als koersdirecteur van Veenendaal- Veenendaal, ook nog even de aandacht voor deze prachtige wielerronde welke binnenkort in Veenendaal wordt gereden.

Afsluitend genoten de gasten van een hapje en een drankje wat op natuurlijk wijze overging in netwerken, napraten en gezelligheid! En.. Menig gast was nog te vinden tussen de vele producten van BikeBear en in de ruimte van FitBear.

Het eerstvolgende event is de culinaire reis/ kookworkshop op donderdag 11 mei 2023 bij Boutique parc SOOF,

SPECIALE DANK AAN:

Ton Schoeman en zijn medewerkers van BikeBear en FitBear voor de ‘warme’ en bijzonder gastvrije ontvangst! De organisatie was perfect waardoor de leden BikeBear nooit meer zullen vergeten.

De Veensche Businessclub is uitgegroeid tot inmiddels 110 leden. Ons doel is niet de grootste te zijn (en ook niet te willen worden) maar ons doel is wel om ons te onderscheiden met een ouderwetse, duurzame, zakelijke, maar zeker ook persoonlijke netwerkomgeving. Steeds meer ondernemers sluiten zich graag bij De Veensche Businessclub aan. Kijk voor meer informatie op www.deveenschebusinessclub.nl. Uiteraard bent u van harte welkom om een keer sfeer te komen proeven!

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!