Agenda

Aankomende activiteiten van De Veensche Businessclub

Dit is nu een echte Veensche businessclub waar ondernemers bij elkaar komen voor de gezelligheid, maar ook om kennis te delen en daar waar mogelijk elkaar de handel gunnen. Iedere maand is er weer een verrassende activiteit of leggen we een bedrijfsbezoek af bij één van de ondernemers uit de club!
Lijkt het je leuk om een keer met mij mee te gaan? Aarzel dan niet en neem contact met mij op.

Ronald Vos
DAILYWORKWEAR

De Veensche Businessclub is een plek waar ik mij volledig thuis voel.

Het op een ongedwongen manier met elkaar een biertje drinken, in combinatie met het zakelijk sparren en het uitbreiden van je netwerk, spreekt mij zeer aan. Ben je op zoek naar een no-nonsense businessclub, dan kan ik je de Veensche Businessclub zeker aanraden!

Bram Bargeman
Optimate Consultancy

Als je op zoek bent naar een gezellige, laagdrempelige en bruisende businessclub moet je bij de Veensche Businessclub zijn! Er is altijd wat te doen en het actieve bestuur zorgt voor de perfecte mix tussen ‘zakelijke’ en ‘ontspannende’ activiteiten.

Jochem van Hardeveld
Tascon Energiemanagement

Ik ben niet zo snel enthousiast over een businessclub, maar de Veensche is gewoon een gezellige club leden bij elkaar. En wat natuurlijk ook belangrijk is, is dat we elkaar het werk gunnen. Kom jij ook een keer een hapje en drankje doen? 

Daniëlle Diepeveen
Van Schuppen Makelaars

De Veensche businessclub is voor mij een club waarin alles samenkomt: netwerken, lokaal zakendoen, voetbal én gezelligheid. Dit heeft al regelmatig tot mooie samenwerking geleid! Ik nodig je van harte uit om ook eens te komen kennismaken.

Erik van Holland
De Indruk

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!