Summer Break Restaurant Vendel

Wanneer de temperaturen oplopen en de zomer nadert is het tijd voor onze traditionele en jaarlijkse afsluiting van het seizoen met onze “Summer Break”!
 
Op donderdag 29 juni a.s. zijn jullie vanaf 16.30u dan ook van harte welkom op het mooie terras van ons lid Restaurant Vendel.
 
Jan-Egbert Bos (eigenaar) en Dominique Tollenaar (bedrijfsleider) van het fameuze Restaurant Vendel heeft een geweldig Summerstyle Walking Dinner voor ons in petto en onder het genot daarvan  (uiteraard voorzien van begeleidende drankjes) blikken we terug op het afgelopen succesvolle seizoen!
DJ Thijs zal ons gedurende de avond vermaken met de beste gouwe ouwe muziek waarbij verzoeknummers meer dan welkom zijn.
 
Kortom het belooft een prachtige afsluiting van ons businessclub seizoen te worden en dat wil niemand missen!  


Datum:                29 juni 2023
Tijd:                     16.30 uur
Adres:                 Restaurant De Vendel, Vendelseweg 69 te Veenendaal.
 
Agenda

16.30 – 17.00: Inloop & ontvangst
17.00 – 17.05: Openingswoord door voorzitter René Pfeiffer met terugblik op het afgelopen seizoen en blik op de toekomst
17.05 – 17.15: Welkom door Jan-Egbert Bos – Eigenaar Vendel
17.15 – …. Netwerken, borrelen, walking summerstyle dinner en genieten!

Voel je welkom bij De Veensche!

Bedrijfsbezoek bij dé Bike en Outdoor store van Nederland, BikeBear! 🚲⛺

Donderdag 13 april 2023 waren de leden, introducés en genodigden van De Veensche Businessclub te gast bij het prachtige bedrijf BIKEBEAR Adventure, dé Bike en Outdoor store van Nederland.  Iedereen werd hartelijk ontvangen met een drankje en een gebakje. Ton Schoeman vertelde met veel passie over het ontstaan van BikeBear en waar BikeBear voor staat. Na deze mooie presentatie van Ton volgde, na een korte pauze, Bart Voskamp die ons meenam in de wereld van een profwielrenner.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!