Bedrijfsbezoek BikeBear

Op donderdag 13 april a.s. zijn we van harte welkom bij ons sportieve lid BikeBear.
 
Ton Schoeman zal ons meer vertellen over het ontstaan van BikeBear, de keuzes die gemaakt zijn omtrent de fietsmerken, maar ook waarom ze gekozen hebben voor de aanvullende producten zoals daktenten voor op auto’s, kayaks, 4-wheeldrives, bagagewagens, motor en motortrailers enz.
 
Vervolgens zal niemand minder dan Bart Voskamp, ex-profwielrenner en inmiddels koersdirecteur van de wielerronde Veenendaal / Veenendaal ons meer vertellen over zijn wielercarrière met leuke anekdotes, maar ook over de toekomst van de wielerronde Veenendaal / Veenendaal.
Bart Voskamp is 2x Nederlands kampioen tijdrijden, 2x winnaar van de etappes in de Ronde van Spanje en 1x winnaar in de etappe van de Ronde van Frankrijk en winnaar van de Ronde van België
 
Na afloop van de presentaties is er gelegenheid om elkaar weer te spreken onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Het belooft weer een leuk en interessant bedrijfsbezoek te worden!
Kom je ook?


Datum:                13 april 2023
Tijd:                     17.00 – 20.00 uur
Adres:                 Galileistraat 20, Veenendaal
 
Agenda

17.00 – Ontvangst
17.30 – Presentatie BikeBear
18.00 – Pauze
18.15 – Spreker Bart Voskamp
18.45 – Hapje/drankje
ca 20.00 – Einde event  

Voel je welkom bij De Veensche!

Het dak eraf bij VRC en “De Veensche Businessclub“ op bomvol sportpark tijdens Stadsderby tegen De Merino’s

Afgelopen zaterdag 4 maart j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” op bezoek bij the ‘family’ v.v. VRC op Sportpark Spitsbergen. Mede om gezamenlijk te kijken naar de plaatselijke kraker VRC – De Merino’s. De Veensche Businessclub had, uiteraard in familiaire samenwerking met VRC, voor deze stadsderby groots uitgepakt om de leden van de businessclub en overige aanwezigen een fantastische middag/avond te laten beleven. Onder meer door fantastisch muzikaal entertainment tijdens de ‘3e helft’ van niemand minder dan Henk Dissel en Dries Roelvink!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!