Bedrijfsbezoek
Sanders Gifts

Op donderdag 12 oktober a.s. zijn we van harte welkom voor een bedrijfsbezoek bij ons lid Sanders Gifts.
 
Arjen Sanders zal ons meer vertellen over het ontstaan van Sanders Gifts, de keuzes die ze de afgelopen jaren hebben gemaakt en wat ze vandaag de dag ons te bieden hebben.
 
Arjen: “Sanders Gifts is de betrouwbare partij als het gaat om relatiegeschenken. De pijlers van Sanders Gifts zijn – Relatiegeschenken – Promotieartikelen & Themapakketten waarbij deze laatste categorie nu vooral gedacht moet worden aan kerstpakketten en kerstgeschenken. Bij ons is geen pakket hetzelfde doordat alles zelf kan worden samengesteld, dit kan zowel online als bij ons in de showroom op de Standaardruiter. Naast het meedenken en het creëren van uw unieke kerstpakket zorgen wij er ook voor dat alle pakketten op de juiste plek en juiste tijd worden afgeleverd, ook als deze per stuk geleverd moeten worden op huisadressen. De showroom staat vanaf mei ieder jaar al volledig op, laat u verrassen en ervaar het schenken van kerstpakketten zoals u dat nog nooit gedaan heeft.”

Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om in de showroom rond te kijken, maar ook om elkaar weer te spreken onder het genot van een hapje en een drankje.

Datum: 12 oktober 2023
Tijd: 17.00 – 20.00u
Locatie: Standaardruiter 2 3905 PW Veenendaal
 
Agenda

17.00: Ontvangst
17.30: Welkom door de Voorzitter, Bert Valkenburg
17.40: Presentatie Sanders Gifts, Arjen Sanders
18.00: Hapje / drankje
20.00: Einde event

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!